Marijean: Voicu are o tactică pierzătoare. Tokes, reclamat în serie

m marijean vot Marijean: Voicu are o tactică pierzătoare. Tokes, reclamat în serie poze

Europarlamentarul doljean Marian Jean Marinescu spune că va trimite o nouă scrisoare preşedintelui Parlamentului European pe seama lui Tokes. 

Marinescu a răspuns astfel afirmaţiilor preşedintelui PNL Dolj Mihai Voicu, care l-a interpelat pe această temă pe euro-parlamentarul doljean. “Domnul Voicu încearcă o tactică pierzătoare. Ştie că îmi fac treaba la Parlamentul European, aşa că încearcă să mă agaţe cu acest gen de subiecte. Nu e prima oară, a mai facut-o şi cred că şi data trecută tot despre declaraţiile domnului Tokes era vorba. Eu am trimis încă din vară o scrisoare preşedintelui Parlamentului European în care ceream explicaţii cu privire la conduita domnului Tokes,  după ce a făcut declaraţii de acest gen la o şcoală de vară. E adevărat că dumnealui a recidivat, deci o să recidivez şi eu şi o să mai trimit o scrisoare să întreb ce s-a întâmplat cu prima şi ce măsuri s-au luat. E adevarat că nu există instituţia demiterii unui vicepreşedinte al PE pentru astfel de declaraţii, dar asta pentru că nu şi-a închipuit nimeni că o să apară un asemenea vicepreşedinte care să facă asemenea declaraţii. E bine însă ca astfel de gesturi să nu fie trecute cu vederea”, a declarat euro-parlamentarul doljean Marian Jean Marinescu, vicepreşedinte al grupului PPE din Parlamentul European.

În altă ordine de idei, nu toată conducerea PE pare să fi intrat în doliu de Ziua Naţională a României, după cum arată şi mesajul preşedintelui forului european.