Marijean: Oprea și Stoica – tandemul care „dă aripi” viceprimarilor PSD în nouă comune

pnl pdl dolj 1 Marijean: Oprea și Stoica   tandemul care „dă aripi” viceprimarilor PSD în nouă comune poze

Până să fuzioneze la nivel central cu acte în regulă liberalii și pedeliștii din Dolj au pus de-un mini-pluton de execuție a aleșilor PSD mai expuși de prin comunele din județ.

Este vorba de fapt de un duet format din senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea și din deputatul PDL Ștefan Stoica, după cum a anunțat, duminică, în forul de conducere al PDL Dolj, președintele Marian Jean Marinescu.

„Am avut mai multe întâlniri trei la trei cu cei de la PNL Dolj și am analizat situația din fiecare comună în parte. Sunt nouă comune unde putem schimba viceprimarii și vom face acest lucru în perioada următoare. Ștefan Stoica și Mario Oprea de la PNL vor merge în fiecare comună în parte și vor vedea ce e de făcut”, le-a spus Marian Jean Marinescu pedeliștilor reuniți duminică în Consiliul de Cordonare Județean, dorind să-i asigure, probabil că „frăția” cu liberalii merge ca unsă în județ.

pnl pdl dolj 2 Marijean: Oprea și Stoica   tandemul care „dă aripi” viceprimarilor PSD în nouă comune poze

Șeful PDL Dolj a admis că există și localități în care reprezentanții celor două partide au probleme de colaborare, zece la număr, după estimările sale, acestea urmând a fi vizitate la rândul lor de trimiși ai conducerilor de filială cu misiune de împăcarea celor două tabere înaintea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.