Marijean, luat în colimator de EBA: Nu aveţi şomeri în organizaţia de tineret de la Dolj?

EBA si marijean 1 Marijean, luat în colimator de EBA: Nu aveţi şomeri în organizaţia de tineret de la Dolj? poze

Elena Băsescu îl acuză pe preşedintele PDL Dolj că inventează concursuri pentru a-i menţine în funcţie la PE pe protejaţii lui Sorin Frunzăverde.

 

Fiica lui Traian Băsescu l-a interpelat pe europarlamentarul doljen la Târgu Mureş, unde participa la o întrunire a pedeliştilor.

EBA si marijean Marijean, luat în colimator de EBA: Nu aveţi şomeri în organizaţia de tineret de la Dolj? poze

“Când vorbesc despre trădări, vreau să mă refer la faptul că la Bruxelles sunt menţinuţi în funcţii de experţi ai grupului Partidului Popular European foarte mulţi apropiaţi şi protejaţi ai domnului Sorin Frunzăverde. Conducerea actuală îi menţine pe aceşti oameni în funcţii, unde sunt plătiţi cu salarii de 5-8.000 de euro. Aş vrea să vă întreb, doamna Anca Boagiu: nu aveţi şomeri în Organizaţia de Tineret de la sectorul 2? Aş vrea să vă întreb, domnule Marian Jean Marinescu: nu aveţi şomeri în Organizaţia de Tineret de la Dolj? Nu există tineri pregătiţi care au fost fideli partidului şi au rămas alături de noi, care îi pot înlocui pe protejaţii domnului Sorin Frunzăverde, care se află la Bruxelles de şase ani? De ce inventaţi, domnule Marian Jean Marinescu, concursuri care să justifice menţinerea acestora în funcţie?”, a declarat EBA, citată de Mediafax.