Marijean cere demiterea prefectului de Dolj pentru „teroarea” din weekend-ul alegerilor. Răducan: Încearcă să-și justifice neputința!

raducan prefect 2 Copy Marijean cere demiterea prefectului de Dolj pentru „teroarea” din weekend ul alegerilor. Răducan: Încearcă să și justifice neputința! poze

Liderul PDL Dolj, Marian Jean Marinescu, a cerut azi, într-o conferință de presă, demiterea prefectului de Dolj, Sorin Răducan, pe care l-a acuzat că a blocat centrul Craiovei cu jandarmi în serile dinaintea alegerilor prezidențiale.

„Nu cred că ați văzut în alte orașe din țară imagini ca cele de vineri sau sâmbătă din centrul Craiovei. Eu cred că numai aceste imagini arată ce se întâmplă în Craiova. Am văzut cu 24 de ore sau 14 ore înaintea procesului de votare un centru blocat de jandarmi și de poliție. Am fost să văd și eu, nu mi-a venit să cred ce mi se spunea. M-am simțit ca-n 22 decembrie 89, singura diferență – uniformele aveau altă culoare. Așa ceva nu este posibil în anul 2014. Din acest motiv, cer demiterea prefectului de Dolj. Pentru teroarea pe care a insituit-o și vineri și sâmbătă și duminică seara. Cer demiterea prefectului de Dolj pentru ordinele pe care le-a dat și pentru instituirea acelor dispozitive care tebuie să existe întotdeauna pentru protecția oamenilor, dar nu pentru împiedicarea oamenilor să-și exprime cele ce au de spus. Este inacceptabil acest lucru”, a spus Marinescu.

În replică, prefectul Sorin Răducan pune vorbele grele aruncate de europarlamentarul Marian Jean MArinescu pe seama tristeții pricinuite de pierderea unei noi rude de alegeri la Dolj. ”Domnul Marinescu uită probabil că a fost și el prefect și ce atribuții are prefectul. Probabil prin aceste afirmații caută o justificare a propriei neputințe, pentru faptul că nu a reușit niciodată să câștige alegerile în Dolj”, a declrarat Sorin Răducan.