Marijean, aprecieri la superlativ pentru colega Viorica Dăncilă: E cel mai slab candidat de prim-ministru pe care l-a avut România vreodată!

IMG 0163 Marijean, aprecieri la superlativ pentru colega Viorica Dăncilă: E cel mai slab candidat de prim ministru pe care l a avut România vreodată! poze

Europarlamentarul liberal Marian Jean Marinescu a vorbit la conferința de presă de duminică despre nominalizarea colegei din Parlamentul European, Viorica Dăncilă, pentru funcția de premier al celui de-al treilea guvern PSD de după alegeri.

„Părerea mea e că este cel mai slab candidat de prim-ministru pe care l-a avut România vreodată. Singurul criteriu pe care a fost aleasă a fost că este din același județ cu președintele partidului. Acest partid nu are niciun fel de legătură cu țara. Pe ei nu-i interesează decât justiția, că vor să scape, și meciurile dintre ei, din PSD. Peste mai puțin de un an, în ianuarie anul viitor, România va prelua președinția Consiliului, ceea ce este foarte important, și ar trebui, încă de pe acum, să-și exercite posibilitatea de a interveni în procesul legislativ deoarece s-a conturat ideea ca bugetul următor, după 2020, ca și politicile europene, să fie aprobate înainte de alegeri, adică în timpul președinției României. Degeaba a pus pe cineva care este ascultătoare! Că asta am auzit că era aprecierea: nu este conflictuală și se înțelege bine cu toată lumea. Prim-ministrul României se duce singur pe unde se duce, sunt tot felul de situații. Nu poate să stea cineva în spatele lui. Și nu cred că poate să facă față, din păcate! Fiecare dintre noi are niște limite, trebuie să ni le vedem. Dacă ești pe cont propriu, atunci da, poți să te duci unde vrei. Dacă de tine depind și alții, cred că trebuie să-ți vezi limitele”, a spus Marian Jean Marinescu.