Marian Vasile, somație, „în calitate de viitor primar al Craiovei”, către „clanurile pesediste”: Dați-ne, urgent, proiectul de buget și posturile de directori!

Consilierul PNL Marian Vasile, unul dintre competitorii înscriși în competiția internă din PNL pentru desemnarea candidatului la primăria Craiova, îi ia tare pe pesediștii aflați la cârma primăriei, somându-i, după caz, să-i prezinte proiectul de buget pe acest an ori să-și dea demisia din funcții, pentru a permite liberalilor să-și nominalizeze de pe acum proprii oameni.

„În calitate de viitor primar al Craiovei, somez clanurile pesediste de la conducerea primăriei Craiova să ne prezinte urgent, proiectul de buget pentru acest an. Să nu încerce cumva să-l treacă prin votul CLM fără dezbatere publică sau cu o dezbatere organizată în bataie de joc, așa cum au mai procedat. Bugetul ar trebui votat până pe 20 februarie, iar ei nici măcar nu au publicat schița de buget, să știm la ce ne așteptăm. Sunt conștienți că, din iunie, noi vom fi cei care vom executa acest buget, de aceea le cer urgent să facă datele publice. Dacă nu sunt în stare, să ne dea schița de buget și organizăm noi dezbaterea publică. Mi se de bun simț să avem la dispoziție cifrele să știm cu ce vom lucra după alegerile locale. Și așa ne lasă un oraș ca după bombardament. Cred de asemenea că directorii numiți de PSD ar trebui să își dea demisia pentru a putea da posibilitatea PNL să vină cu propriile propuneri pentru conducerea societăților și regiilor municipale. Mai sunt trei luni până la alegeri, de ce să mai stea 100 de zile în funcție să mai facă rău”, a spus consilierul PNL, într-o conferință de presă organizată azi.