Marian Vasile, repus în fruntea DJT Dolj

m marian vasile Marian Vasile, repus în fruntea DJT Dolj poze

Consilierul local al PDL Marian Vasile s-a întors pe postul de director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret. 

Încă o schimbare de conducere la Direcţia Judeţeană pentru Tineret (DJT) Dolj, unde a revenit pe postul de director democrat-liberalul Marian Vasile. Acesta a primit astăzi adresa oficială de la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, urmând să-şi ia în primire imediat postul. Marian Vasile revine în funcţie după o perioadă de câteva luni în care DJT Dolj a fost condusă de social-democratul Andi Dunoiu, acesta din urmă demisionând la începutul lui martie.

Daciada directorilor continuă în instanţă

Schimbarea de director pare să pună capăt rocadelor care au avut loc în fruntea direcţiei începând cu toamna anului trecut, când a trecut în nefiinţă alianţa PDL – PSD. Competiţia pentru şefia DJT nu s-a încheiat însă, postul de director fiind vizat şi de Adrian Luşcă, ocupantul funcţiei de pe vremea guvernării Tăriceanu. Luşcă a şi câştigat în primă instanţă procesul intentat ministerului de resort imediat după îndepărtarea din funcţie, autorităţile atacând însă cu recurs soluţia instanţei.
DJT nu este singura direcţie cu probleme în privinţa conducerii, în Dolj existând mai multe cazuri de servicii deconcentrate care au avut parte, în ultimele luni, de trei directori simultan: unul în funcţie, unul suspendat şi unul ocupat să-şi obţină postul în instanţă.