Marian Vasile apreciază noul guvern PSD-PNL-UDMR, Big Time! „Vin vremuri bune pentru craioveni!”

pnl craiova 1 1 Marian Vasile apreciază noul guvern PSD PNL UDMR, Big Time! „Vin vremuri bune pentru craioveni!” poze

 

Șeful PNL Craiova a salutat în conferința de presă de astăzi învestirea guvernului Ciucă, apreciind că noul Executiv va aduce o eră de prosperitate pentru craioveni. 

„Țin să-l felicit pe colegul nostru, domnul senator Nicolae Ciucă, pentru învestirea în funcția de prim ministru. Consider că noul Guvern condus de el are toate șansele să aducă investițiile de care orașul și regiunea noastră au nevoie. Am văzut că și în discursul domniei sale din Parlament a accentuat nevoia de investiții în infrastruictură, în reducerea decalajelor dintre regiuni. Știm că avem deja contractat SF-ul pentru drumul Craiova – Lugoj, care ne va asigura legătura cu Vestul.pe drumul Expres Craiova Pitești s-a turnat deja asfalt, azi vom aproba în CLM CRaiova mutarea Operei la centrul Multifuncțional, pentru că încep lucrările la sediul din centrul orașului. Vin vremuri bune pentru craioveni”, a spus MArian Vasile.

Deși încântat de noua formulă de guvernare alături de social-democrați, președintele liberalilor craioveni a refuzat însă să admită vreo colaborare cu PSD la nivel local, mai ales în consiliul local municipal unde activează. „Înțelegerea de la nivel central dintre PNL și PSD nu prevede nimic despre vreo alianță la nivel local. Noi vom rămâne ca și până acum, în slujba craiovenilor, vom taxa mereu derapajele administrației”, a mai spus Vasile.