Marian Jean Marinescu: A venit Dragnea, avem o problemă. Coaliție anti-PSD în secțiile de votare!

stoicamarijeandascalupdl.jpg Marian Jean Marinescu: A venit Dragnea, avem o problemă. Coaliție anti PSD în secțiile de votare! poze

Candidatul PDL la alegerile euro-parlamentare, Marian Jean Marinescu, spune că a bătut palma cu reprezentanții a încă două formațiuni pentru a-i ține sub supraveghere pe pesediști în birourile electorale din secțiile de votare.

 

„Noi am semnalat frauda și la referendum, mai ales în ceea ce privește listele suplimentare. Chiar dacă târziu, Evidența Populației ne-a comunicat că aproximativ 10 la sută din CNP-urile de pe listele speciale erau false. Acum avem de-a face din nou cu liste suplimentare și nu vrem să ne trezim cu aceeași pratică.  Avem încă o problemă. A venit Dragnea în județ, e adevărat din alt motiv. Să nu cumva să fie aici și din alte motive. Să repete performanța de la referendum. Ne gândim că se va ocupa și de acest lucru în DOlj și încercăm să ne luăm măsuri. Discutăm cu toate partidele care sunt împotriva PSD pentru a avea o acțiune comună strict pe acest aspect. Am discutat deja pentru a putea să asigurăm corectitudinea procesului de votare. E o înțelegere foarte simplă: supraveghem procesul de votare și avertizăm împreună împreună președintele secției oridecâte ori observăm o tentativă de fraudare”, a spus Marian Jean Marinescu.