Mărgărit: Locuitorii Colegiului 4 din Craiova nu ştiu cine i-a reprezentat în Parlament, în ultimii patru ani!

margarit centru Mărgărit: Locuitorii Colegiului 4 din Craiova nu ştiu cine i a reprezentat în Parlament, în ultimii patru ani! poze

Dorin Mărgărit, candidatul Alianţei România Dreaptă pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Craiova, s-a întâlnit, joi seara, cu alegători din zona Teatrului Naţional, Unirii, dar şi din alte cartiere ale Craiovei aflaţi în acel moment în English Park.
Principalele probleme ridicate de către oamenii care au stat de vorbă cu candidatul ARD au vizat atât teme de interes naţional precum neajunsurile din sistemul sanitar din România, cât şi subiecte de nivel local cum ar fi grăbirea lucrărilor de la pasajul subteran al Craiovei, care în acest moment îngreunează circulaţia în centru şi fac dificilă tranzitarea oraşului. Oamenii au mai spus că nu cunosc persoana care i-a reprezentat în ultimii patru ani în Parlamentul României şi nici ce formaţiune politică reprezintă aceasta.
„Oamenii sunt nemulţumiţi de condiţiile din spitale care generează tuturor un sentiment de insecuritate. Fără discuţie că în acest sistem este nevoie stringentă de reforme graduale, dar profunde, pentru că sănătatea şi învăţământul sunt priorităţi naţionale. Sistemul public de sănătate a fost prea puţin restructurat în ultimii 20 de ani, astfel încât să asigure servicii medicale de calitate şi accesibile populaţiei. Trebuie să ne concentrăm asupra îmbunătăţirii stării de sănătate, a creşterii speranţei de viaţă şi a siguranţei actului medical. Apropierea de indicatorii de sănătate şi demografici ai statelor europene reprezintă scopul final al reformelor care trebuie demarate urgent în acest domeniu”, a spus Dorin Mărgărit, candidatul ARD în Colegiul 4 Camera Deputaţilor, după întâlnirea cu alegătorii.
Oamenii l-au întrebat pe candidatul ARD dacă se află la primul mandat şi i-au cerut să nu mai repete greşelile pe care le-a făcut până acum clasa politică.

„Este clar că oamenii au destul de puţină încredere în clasa politică, iar nouă ne revine obligaţia să recâştigăm încrederea acestora prin eliminarea şi trimiterea în faţa legii a celor acuzaţi de fapte de corupţie şi prin abordarea cu seriozitate a relaţiei cu cei ale căror interese le reprezentăm. Nu este normal ca locuitorii acestui colegiu să nu ştie cine este reprezentantul lor în Parlament. Şi nu este vorba de cazuri singulare, pentru că din cele câteva sute de persoane cu care ne-am întâlnit în primele zile de campanie, niciuna nu a ştiut cine îi reprezintă în Parlament”, a mai afirmat candidatul ARD în Colegiul 4 Camera Deputaţilor, Dorin Mărgărit.