Marea ciocneală în şedinţa extraordinară – video

m oua ciocneala Marea ciocneală în şedinţa extraordinară   video poze

Consilierii locali craioveni au ciocnit ouă roşii şi s-au dedulcit la cozonac la şedinţa extraordinară de astăzi. 

Executivul primăriei i-a aşteptat cu braţele deschise, plus ouă roşii şi cozonac pe aleşii locali, la prima întrunire a consiliului local de după sărbătoarea de Paşte.

m cos oua cozonac Marea ciocneală în şedinţa extraordinară   video poze

Coşuri cu produsele tradiţionale au fost aşezate din vreme pe pupitrele edililor înainte de începerea şedinţei, consilierii având atenţia împărţită între bunătăţile de pe masă şi documentaţia din dosarul de şedinţă, care privea delegarea atribuţiilor primarului Solomon către unul dintre viceprimari.

m cozonac oua clm Marea ciocneală în şedinţa extraordinară   video poze

Spre finalul şedinţei, după ce consilieriiau votat primarul interimar, au început şi primele conflicte, aleşii testând tăria ouălor de Paşte. Tonul l-au dat pedeliştii, care au pornit competiţia în interiorul partidului, în partea dreaptă a sălii. Apoi pesediştii s-au întrecut care mai de care să “i-o tragă” viceprimarului cu atribuţii de primar, Mărinică Dincă, printre primii care a reuşit performanţa aflându-se social-democratul Dan Magla.

m ciocnit oua clm Marea ciocneală în şedinţa extraordinară   video poze

Unii dintre consilierii locali nu au aşteptat finalul dezbaterilor din plen pentru a testa calitatea produselor de sezon oferite de primărie, îndulcind aşteptarea votului cu câte o felie de cozonac.