Marcel Pavel, interzis la Zilele Craiovei pentru “ruşinea” de la meciul România – Franţa

marcel pavel Marcel Pavel, interzis la Zilele Craiovei pentru ruşinea de la meciul România   Franţa poze

Primarul Antonie Solomon a dezvăluit azi că “prietenul” Marcel Pavel nu va mai cânta la Zilele Craiovei după interpretarea fantezistă a imnului din debutul meciului România – Franţa.

Din câte se pare, primarul abia aştepta o ocazie să dea drumul la anunţ, slobozind din greşeală interdicţia imediat ce auzit o întrebare despre imn, adică în momentul în care ziariştii l-au întrebat ce părere are despre intonarea acestuia la începutul anului şcolar.

“A fost o ruşine! Să le fie ruşine şi celor de la Federaţie (FRF-nr) şi lui Marcel Pavel pentru ceea ce au făcut! Din cauza asta n-o să-l mai chem la Zilele Craiovei să cânte, chiar dacă mi-e prieten şi mi-a fost alături şi în încercarea prin care am trecut”, a spus Solomon.

Ulterior, primarul a precizat că are o părere bună despre cântarea imnului în şcoli, chit că pe vremea sa nu era la modă asemenea ceremonial.

“Pe vremea mea nu se cânta imnul, dar, în schimb, îmi amintesc că aveam tabloul lui Ceauşescu pe perete în sala de clasă”, a declarat Solomon.