Maratonul păpuşilor, la Zilele Craiovei

Maratonul păpuşilor, la Zilele Craiovei. Teatrul pentru copii şi tineret Colibri participă la sărbătoarea oraşului cu patru reprezentaţii, în perioada 23 – 26 mai 2016, care se vor juca în patru cartiere ale Craiovei.

 

Luni, 23 mai 2016, la ora 17:00, în cartierul Valea Roşie (zona Piaţă), vor poposi Prietenii Motanului Încălțat, într-un spectacol cu scenariul şi regia semnate de actriţaIulia Cârstea. Alături de colegii de scenă Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Alis Ianoș,  Emanuel Popescu prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan.

Cheita fermecata1 Maratonul păpuşilor, la Zilele Craiovei poze

Marţi, 24 mai 2016, la ora 17:00, în cartierul Rovine (zona Poştă), copiii vor descoperi Cheiţa fermecată, în spectacolul – atelier realizat de actrița Rodica Prisăcaru, ce le deschide poarta spre universul magic al teatrului de animaţie. Micii spectatori își întâlnesc personajele preferate din reprezentații ca Fata babei și fata moșneagului sau Punguța cu doi bani, descoperă tehnici de mânuire și tipuri de păpuși.

beatles my love12 Maratonul păpuşilor, la Zilele Craiovei poze

Miercuri, 25 mai 2016, la ora 17:00, în cartierul 1 Mai (zona Carrefour), publicul de toate vârstele va putea vedea Beatles, my love!, în regia Rodicăi Prisăcaru, expoziție vivantă, inspirată de muzica Beatlesilor, cu păpuși din spectacole care nu mai fac parte din repertoriul Teatrului Colibri. În distribuție regăsim actorii: Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru, Ionica Dobrescu, Iulia Cârstea.

 

Spectacolul Beatles, my love! va fi prezentat şi joi, 26 mai 2016, la ora 17:00, dar în cartierul Craioviţa Nouă (zona Poştă).