Manda, PSD Dolj: Prioteasa, vicepreşedinte al Ligii Aleşilor Locali a PSD

manda zgonea cn psd Manda, PSD Dolj: Prioteasa, vicepreşedinte al Ligii Aleşilor Locali a PSD poze

Sâmbătă, 9 noiembrie 2013, a avut loc, la Sala Palatului din Bucureşti, Congresul Naţional al Partidului Social Democrat, la care au participat peste 4.500 de social-democraţi, PSD Dolj deplasând la acest eveniment 150 de delegaţi.
Evenimentul a fost precedat de mai multe ateliere de lucru şi Liga Aleşilor Locali a PSD, care s-au desfăşurat vineri, la Palatul Parlamentului. PSD Dolj a avut reprezentanţi la fiecare atelier de lucru. “Am participat la un Consiliul Naţional al PSD unde au fost luate decizii importante pentru viitorul partidului. Ziua de vineri a fost una plină, am avut colegi la toate atelierele de lucru. Sunt foarte mulţumit de ei, pentru că au fost foarte prezenţi în discuţii, au luat cuvântul, şi au venit cu propuneri constructive care privesc partea organizatorică a partidului”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.
PSD Dolj nu s-a întors cu mâna goală de la Bucureşti pentru că şi-a adjudecat funcţia de vicepreşedinte al Ligii Aleşilor Locali a PSD, la nivel naţional. “Vineri a avut loc Liga Aleşilor Locali a PSD unde cel mai important subiect dezbătut a fost legat de descentralizare, şi de cum va arăta în viitor administraţia public locală. În cadrul aceluiaşi eveniment a fost aleasă şi noua conducere a acestui organism extreme de important pentru partidul nostru, iar PSD Dolj a obţinut funcţia de vicepreşedinte al Ligii Aleşilor Locali a PSD. Propunerea noastră a fost domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, un om cu experienţă în administraţia public locală. Ne bucurăm pentru domnia sa, şi sunt convins că judeţul Dolj va fi reprezentat aşa cum se cuvine la Bucureşti”, a mai declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Biroul de presă al PSD Dolj