Manda, PSD Dolj: Băsescu să-și dea demisia. Suspiciunile fac foarte mult rău României

claudiu manda1 Manda, PSD Dolj: Băsescu să și dea demisia. Suspiciunile fac foarte mult rău României poze

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, prezent azi, 25 iunie, în studioul unei televiziuni central a afirmat că gestul parlamentarilor PSD-UNPR-PC de a cere demisia preşedintelui Traian Băsescu este unul normal, în condiţiile în care avem de-a face cu cel mai mare scandal din ultimii 20 de ani, iar acesta este legat de familia prezidenţială.

Liderul social-democrat a mai spus că sunt întrebări la care trebuie primite răspunsuri urgent, pentru că nu este admisibil la acest nivel să planeze astfel de suspiciuni care fac foarte mult rău României.

«Declaraţia pe care am propus-o spre votare în Parlamentul României este un gest normal, în condiţiile în care avem de a face cu cel mai mare scandal din România ultimilor 20 de ani, iar acesta este legat de familia preşedintelui Traian Băsescu. Nu putem să trecem cu vederea că fratele preşedintelui României, Mircea Băsescu, este în arest preventiv fiind acuzat de trafic de influenţă. Trebuie clarificate afirmaţiile fratelui preşedintelui, Mircea Băsescu, din înregistrările prezentate publicului larg în care afirmă că “preşedintele ştie”. Ştia, nu ştia? La cine trebuia să facă Mircea Băsescu trafic de influenţă? Cine ar fi fost Mircea Băsescu fără fratele său Traian Băsescu? Ar fi apelat interlopii la Mircea Băsescu dacă nu ar fi fost fratele preşedintelui României, Traian Băsescu? Sunt chestiuni la care trebuie să aflăm răspunsuri clare, pentru că nu putem să lăsăm lucruri nerezolvate la acest nivel, care fac foarte mult rău ţării. Pentru că un membru al familie prezidenţiale a pus România într-o asemenea situaţie delicată, preşedintele Traian Băsescu ar trebui să îşi dea demisia», a afirmat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

 

Biroupresă PSD Dolj