Manda: Politica externă a lui Boc, Baconschi şi Băsescu ne lasă fără locuri de muncă în UE

manda Manda: Politica externă a lui Boc, Baconschi şi Băsescu ne lasă fără locuri de muncă în UE poze
Deputatul PSD de Dolj reacţionează la decizia Spaniei de a restricţiona accesul românilor pe piaţa muncii, măsură care riscă să devină o modă printre statele UE.
Deputatul Claudiu Manda leagă restricţiile din ce în ce mai dese pentru românii care vor să muncească în afară de palida reacţie a autorităţilor de la Bucureşti la măsurile dure anunţate de Spania.

“Nemultumit de romanii care s-au plans de reducerile salariale din tara noastra, in urma masurile de austeritate impuse de guvernul Boc, Traian Basescu le-a recomandat oamenilor sa plece la munca in alte state din Uniunea Europeana. Acum insa romanilor li s-a restrictionat si acest drept, din cauza autoritatilor de la Bucuresti care nu au obtinut sprijinul Consiliului European pentru a modifica sau a anula decizia Spaniei de a ingradi accesul romanilor la munca. In acest moment, actuala putere nu poate crea locuri de munca in tara, ba mai mult le pierde si pe cele din Uniunea Europeana. Desi Basescu, Boc, Baconschi si Lazaroiu trebuiau sa sara in ajutorul nostru, ei si-au exprimat solidaritatea fata de situatia economica a Spaniei, acceptand astfel decizia de a li se taia dreptul la munca al romanilor”, preciezază Manda.