Manda, la Școla Politică a Ligii Tinerelor Social-Democrate: Alexandra Presură, în primii cinci la Camera Deputaților

manda presura Manda, la Școla Politică a Ligii Tinerelor Social Democrate: Alexandra Presură, în primii cinci la Camera  Deputaților poze

Liderul PSD Dolj a anunțat că președintele TSD Dolj, Alexandra Presură, proaspăt consilier județean, va ocupa unul dintre primele 5 locuri considerate eligibile la Camera Deputaților, pe lista social-democraților doljeni.

„Nu știu cum este în județele voastre, înțeleg că mâine seară o să avem o discuție liberă despre chestiuni de organizare. Dar la noi, pe lista de Consiliu Județean, din primele 22 de locuri, 11 au fost bărbați, 11 au fost femei, din totalul de 25 de consilieri județeni, 11 avem femei, avem multe femei primar, avem multe femei consilier local. Nu avem în acest moment femei în Parlament dar eu cred că lucrurile, în perioada următoare, o să le rezolvăm. Și tocmai pentru a vă ajuta să creați o presiune în organizațiile din care faceți parte, pot să vă spun de aici și acum că la alegerile următoare, pe listele de parlamentari, la Camera Deputaților, pe un loc eligibil, însemnând primele cinci, se va afla colega voastră Alexandra Presură. Pot să vă spun că din cele șapte locuri pe care noi le considerăm eligibile, o să fie trei femei și patru bărbați”, a spus Manda participantelor la Școla Politică a Ligii Tinerelor Social-Democrate care are loc, în aceste zile, la Craiova.