Manda: Fifor și PSD Dolj merită postul de ministru. Doljul merită două autostrăzi

manda psd craiova Manda: Fifor și PSD Dolj merită postul de ministru. Doljul merită două autostrăzi poze

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, l-a felicitat pe Mihai Fifor pentru nominalizarea ca ministru al Transporturilor, amintindu-i însă că atât pesediștii, cât și întreg județul, au mari așteptări de la ministerul cu pricina. 

„Vreau să-l felicit pe colegul nostru, Mihai Fifor, pentru nominalizarea la ministerul Transporturilor. E deja oficial, nominalizarea va fi făcută luni. E un post pe care îl merită, atât el, având în vedere activitatea sa ca șef al comisiei Nana și a comisiei de Transporturi de la Senat, cât și organizația PSD Dolj. Îl felicit și îi amintesc însă că, atât noi, cât și întreg județul avem așteptări mari la acest capitol. Craiova și Doljul merită mai mult și sunt două autostrăzi – cea spre Pitești și cea spre Vest, unde vrem să vedem că se fac pași pe mandatul său”, a spus Manda, la conferința de alegeri a PSD Craiova.

Senatorul Mihai Fifor nu a participat la întrunire, însă a obținut prin votul pesediștilor craioveni, reconfirmarea în funcția de prim-vicepreședinte al filialei municipale a PSD.