Manda: Cumpărarea voturilor este singura strategie pe care PDL o foloseşte fără excepţie.

manda la tribuna Manda: Cumpărarea voturilor este singura strategie pe care PDL o foloseşte fără excepţie. poze

Deputatul PSD Claudiu Manda postează un epilog la alegerile interne din PDL. Concluzia: nici o schimbare, PDL merge tot pe mâna lui Băsescu.

După un sfârşit de săptămână în care s-au anunţat cu surle şi trâmbiţe evenimente importante pe scena guvernamentală, am constatat cu toţii că de fapt nu s-a produs nicio schimbare. PDL merge în continuare pe mâna lui Traian Băsescu! Tot ce am vazut zilele acestea la televizor a fost doar o dezbatere despre menţinerea PDL la putere şi în niciun caz nu a fost vorba despre alegeri în adevaratul sens al cuvântului. Se ştia foarte bine de la început că Emil Boc va avea toate voturile primarilor care au primit fonduri sau cărora li s-au promis sume mari de bani. Cum să te lupţi cu aşa ceva? Cumpărarea voturilor este singura strategie pe care PDL o foloseşte fără excepţie.

Românii se aşteptau ca măcar la acest congres să se vorbească şi despre soluţii economice cu care PDL să vină în interesul lor şi cu ajutorul cărora să salveze categoriile sociale afectate de sărăcie. Dar singura doleanţă a PDL a fost aceea de a distruge opoziţia, pentru a-şi menţine puterea şi entuziasmul nefiresc pentru o ţara aflată în criză economică, pe care l-au afişat cei 1400 de delegaţi portocalii

Articolul integral de pe www.claudiumanda.ro

PDL merge în continuare pe mâna lui Traian Băsescu