Manda, cu Olguţa Vasilescu şi Ilie Sârbu la Maglavit

manda picnik Manda, cu Olguţa Vasilescu şi Ilie Sârbu la Maglavit poze

Deputatul PSD Dolj, Claudiu Manda, a participat sâmbătă, 8 septembrie a.c, cu ocazia sărbătoririi praznicului “Naşterea Maicii Domnului”, la dezvelirea Monumentului Petrache Lupu din Maglavit, iar apoi la slujba ţinută la Mănăstirea Maglavit, cu prilejul sărbătoririi hramului.
La eveniment au mai participat primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu – care până de curând a reprezentat în Senatul României locuitorii din această zonă, senatorul Ilie Sârbu, directorul general Romsilva – Adam Crăciunescu, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cristinel Iovan, şi directorul Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj – Florin Stancu.
”Mă bucur să văd un număr atât de mare de credincioşi prezenţi aici. Asta înseamnă că nu ne-am pierdut credinţa şi speranţa de mai mai bine şi ne reîntoarcem, cu fiecare ocazie, în acest loc binecuvantat. Şi este bine că Petrache Lupu, cel care a făcut cunoscută comuna în cele mai îndepărtate colţuri ale Europei, are de astăzi un monument“, a declarat deputatul Claudiu Manda.
Slujbele religioase au fost oficiate chiar de Preasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei. La eveniment au luat parte mii de credincioşi veniţi din toată Oltenia.