Manda: Boc, mai tare ca maşina de cusut Ileana

m manda Manda: Boc, mai tare ca maşina de cusut Ileana poze

După ce i-a ascultat discursul de partid, deputatul PSD l-a plasat pe premier în “generaţia trei minute-patru minciuni”.

Claudiu Manda şi-a sacrificat trei minute din weekend pentru a asculta cuvântarea lui Emil Boc la CNC al PDL. Deputatul PSD spune că a descoperit în cele trei minute de discurs al premierului nu mai puţin de patru minciuni, fapt care-l determină să-l claseze pe Boc ca ritm peste clasica maşină de cusut Ileana.

Manda contrează pe site-ul personal fiecare din cele patru afirmaţii incriminate ale premierului, una dintre ele, cea privind depolitizarea funcţiei publice, chiar cu un exemplu de la Dolj – schimbarea prefectului Eugen Georgescu cu Nicolae Giugea.

“Domnul Boc minte facand aceste declaratii pe data de 5 martie, iar cu cateva zile inainte a schimbat un inalt functionar public – prefectul de Dolj Eugen Georgescu, candidat la Senat din partea PDL pe colegiul numarul 3, punand un “profesionist” – un alt functionar public – pe domnul Giugea, candidat PDL la Senat pe colegiul 5 in judetul Dolj. Alt contra-argument: Domnul Blejnar a numit sef la Vama Bucuresti pe consilierul local de la secorul 6, domnul Sorin Vaduva (nu cred ca este vorba de clientela politica), fara concurs, pana la ocuparea postului prin concurs, fara sa anunte de fapt concursul si sa anunte un profesionist. Si exemplele pot continua”, scrie Manda.