Manda: Barna – lup pedelist paznic la oi

manda la tribuna Manda: Barna   lup pedelist paznic la oi poze

Deputatul PSD de Dolj Claudiu Manda ia atitudine împotriva noului pod de peste Prut. Nu de flori, ci de firme cu datorii vândute moldovenilor.

Într-o declaraţie politică postată şi pe site-ul personal, Manda exemplifică procedura cu cazul fostului viceprimar al lui Traian Băsescu, azi şef al Gărzii Financiare.

“Un exemplu de lipsă crasă de moralitate si ipocrizie o reprezintă şi combinaţiile financiare ale domnului Constantin Barna, directorul Gărzii Financiare din Capitală, care a vândut firma Anaem Exim SRL unui şomer basaraben cu scopul înstrăinării unor datorii de 6,7 milioane de euro, după cum relatează ziarul Adevărul. Astfel că, însuşi comisarul-şef al Gărzii Financiare a aplicat reţeta preluărilor ilegale de firme cu datorii, una dintre cele mai cunoscute metode folosite de evazioniştii fiscali. Acesta este doar un exemplu de fraudă fiscală în care este implicată puterea portocalie şi pe care întreaga conducere a PDL încearcă să o acopere cu diferite subiecte lipsite de importanţă pentru românii care trăiesc de la o zi la alta. Acesta este principiul PDL: protecţia firmelor sale şi recuperarea banilor la bugetul statului prin tăierea pensiilor, salariilor şi a alocaţiilor pentru copii”, apreciază Manda.

Declaraţie politică pe www.claudiumanda.ro: Lupul PDL paznic la oi: Şeful Gărzii Financiare Bucureşti şi-a vândut firma cu datorii financiare de 6,7 milioane de euro