Manda anunță obiectivul PSD Dolj la europarlamentare: Cel mai ridicat procent și cel mai mare număr de voturi dintre toate organizațiile județene ale partidului

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a prezentat oboectivele electorale ale organizației social-democrate la alegerile europarlamentare, într-o postare pe facebook dedicată listelor cu semnăturile de susținere adunate de pesediștii din județ.

„Am semnat astăzi adresa către Partidul Social Democrat, prin care PSD Dolj depune 109.729 semnături de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Organizația PSD Dolj este pregătită și își propune să obțină la aceste alegeri peste 130.000 voturi, cel mai ridicat procent și cel mai mare număr de voturi dintre toate organizațiile județene ale partidului. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD Dolj, care formează o echipă minunată. Sunt mândru să lucrez cu acești colegi, oameni tineri, oameni cu experiență, oameni plini de entuziasm și determinare! De asemenea, vreau să le urez succes tuturor colegilor din PSD care intenționeză să candideze la alegerile europarlamentare!”, a postat Claudiu Manda.