Mall cu Cinema City la Craiova

adoramall Mall cu Cinema City la Craiova poze

Portughezii care construiesc mall-ul de pe strada Caracal din Craiova anunţă o schimbare de brand şi un chiriaş de soi. Nu se va mai numi Craiova Mall, ci Adora Mall şi va avea în incintă 15o de magazine şi un cinema multiplex de 3000 de metri pătraţi. Are de toate, mai puţin o dată certă pentru inaugurare, pe care dezvoltatorii imobiliari au omis s-o includă în comunicat.   După ce lucrările au fost sistate aproape un an, în două colţuri ale Craiovei au început să facă gălăgie dezvoltatorii imobiliari. Zilele trecute, austriecii de lângă PIC anunţau că-şi deschid mall-ul West Gate Cente în toamna acestui an, austriecii de pe strada Caracal ies şi ei la atac printr-un comunicat, fără a anunţa însă vreo dată la care s-ar putea deschide nou botezatul Adora Mall.

adoramall1 Mall cu Cinema City la Craiova poze

Aveţi mai jos comunicatul integral

Adora Mall din Craiova reprezintă noul centru comercial al dezvoltatorului Sonae Sierra in Romania. Dezvoltat de către Sonae Sierra, Adora Mall se va situa pe prima treaptă în topul preferinţelor clienţilor în materie de cumpărături şi divertisment din Craiova. Centrul comercial oferă clienţilor 190 de magazine, 59.000 m2 GLA si 1800 de locuri de parcare. Cu peste 60% GLA déjà pre-inchiriata, Adora Mall va oferi o combinaţie unică de servicii, magazine şi divertisment in cel mai mare centru comercial situat in zona de sud-vest a României – Oltenia.
Adora Mall va contribui semnificativ la vitalizarea şi îmbunătăţirea economiei şi comerţului local prin crearea a peste 900 de locuri de muncă şi prin implicarea companiilor locale în procesul de construcţie. Localizat în zona centrală şi de sud-est a oraşului Craiova, pe strada Caracal şi conectat cu Parcul Romanescu, Adora Mall va fi disponibil şi uşor accesibil unui număr de 420.000 de locuitori aflati la mai puţin de 30 de minute distanţă.
Situat intr-o zonă privilegiată, Adora Mall oferă drumuri accesibile şi se situează la 5 minute distanţă de mers cu maşina de centrul oraşului. De asemenea, este uşor accesibil din orice parte a Craiovei, nesolicitând mai mult de 15 minute de condus. Locul asigură legătura dintre partea sudică a oraşului şi drumul spre Bucureşti, pe linia de centură, spre Caracal şi Alexandria. Drumul european E70, care leagă Bucureşti de Timişoara, poate deveni o opţiune pentru un drum scurt şi rapid către Adora Mall. O alta varianta ar fi pe autostrada A1 sau pe E574 dinspre Piteşti

Cinema City în Adora Mall
Eurisko, agentul de inchiriere responsabil al proiectului Adora Mall, a încheiat recent un contract de închiriere a 3.000 m2 cu Cinema City, cel mai mare operator de tip multiplex din Europa Centrală şi de Est. “Cinema City stabileşte un nou concept de divertisment cinematografic pentru Craiova, îmbogăţind oferta Adora Mall prin transformarea sa în principala alegere ca destinaţie de cumpărături şi relaxare” afirmă Ingo Nissen, Manager pentru Dezvoltare şi Reprezentant Naţional pentru România.
Mooky Greidinger, C.E.O Cinema City International: “Suntem bucuroşi să ne unim forţele in acest proiect dezvoltat de Sonae Sierra, al şaselea proiect în care ne implicam, şi de al cărui succes suntem siguri.”
‘Credem că Cinema City va înregistra un succes important, iar Adora Mall, datorită locaţiei excelente, va poziţiona Cinema City în topul preferinţelor locuitorilor. Pentru a descrie partneriatul Cinema City – Sonae Sierra, voi folosi o replică celebră de film – este începtul unei prietenii frumoase” conchide Luiza Moraru, Head of Retail CB Richard Ellis Eurisko.
Concept arhitectural inspirat de cele 4 anotimpuri
Arhitectura centrului comercial este inspirată de cele 4 anotimpuri graţie apropierii de punctul de reper al oraşului – Parcul Romanescu. Stilul şi decoraţiile vor recrea etapele schimbărilor sezoniere prin reproducerea continuă a imaginilor florei, formându-se astfel senzaţia de omniprezenţă a naturii.
Mediu, Siguranţă şi Sănătate.
Asemeni tuturor centrelor dezvoltate de Sonae Sierra, Adora Mall este conceput pentru a întruni sistemul implementat de companie cu privire la siguranţa şi sănătatea mediului. Astfel, se îndeplinesc rigorile impuse pentru toate proiectele şi anume, ocrotirea şi protejarea mediului înconjurător.