MAI MULTE OPORTUNITĂȚI PENTRU ROMÂNI DE A URMA O CARIERĂ DE ÎNSOȚITOR DE ZBOR LA WIZZ AIR

MAI MULTE OPORTUNITĂȚI PENTRU ROMÂNI DE A URMA

O CARIERĂ DE ÎNSOȚITOR DE ZBOR LA WIZZ AIR

Compania aeriană anunță 18 noi evenimente de recrutare în 2021

 

București,23septembrie 2021: Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, își continuă campania ambițioasă de recrutare în următoarele luni și își propune să angajeze mai mulți însoțitori de zbor până la finalul anului. Alte 18 evenimente vor fi organizate anul acesta pentru însoțitorii de zbor aspiranți din România. Candidații hotărâți, care au visat dintotdeauna la o carieră printre nori și vor să participe, se pot înscrie aici.

 

Parte a eforturilor de recrutare ale Wizz Air, cele 18 evenimente vor avea loc în Timișoara, Sibiu, București, Cluj-Napoca, Suceava, Iași, Constanța și Craiova până la finalul anului, oferindu-le însoțitorilor de zbor aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air. Pentru aceste sesiuni, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

 

Însoțitorii de zbor ce se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, precum și un program lunar de lucru afișat o dată la două săptămâni. Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de oportunități interesante de a progresa în carieră, cum ar fi programul Wizz Air „De la însoțitor de zbor la căpitan”, care sprijină actualii membri ai echipajului de bord să obțină o licență comercială de pilot. De asemenea, însoțitorii de zbor se pot bucura de reduceri la zboruri și bilete bonus pentru familie și prieteni.

 

Aceste evenimente sunt parte a efortului susținut de a recruta însoțitori de zbor și piloți în rețeaua Wizz Air. Noii recruți care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze și lansarea a peste 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an.

 

URMĂTOARELE ZILE DE RECRUTARE WIZZ AIR

 

DATA LOCAȚIA
24 septembrie Hotel Internațional, Strada Palat 5A, Iași
24 septembrie Hotel RamadabyWyndham, Mamaia Bulevard Sat Vacanta Area, Constanța
24 septembrie Hotel Rexton, St. Carol I49, Craiova
27 septembrie Hotel ViennaHouse, Calea Bucureștilor 283, București
28 septembrie Hotel Internațional, Strada Palat 5A, Iași
30 septembrie Hotel Confort, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
1 octombrie Hotel Confort, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
5 octombrie Hotel Internațional, Strada Palat 5A, Iași
8 octombrie Hotel Ramada, “GAMMA hall”, Strada Emil Cioran 2, Sibiu
8 octombrie Hotel ViennaHouse, Calea Bucureștilor 283, București
15 octombrie Hotel Rexton, St. Carol I 49, Craiova
20 octombrie Hotel ViennaHouse, Calea Bucureștilor 283, București
21 octombrie Hotel Internațional, Strada Palat 5A, Iași
29 octombrie Hotel Confort, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
5 noiembrie Hotel ViennaHouse, Calea Bucureștilor 283, București
25 noiembrie Hotel ViennaHouse, Calea Bucureștilor 283, București
7 decembrie Hotel ViennaHouse, Calea Bucureștilor 283, București
17 decembrie Hotel ViennaHouse, Calea Bucureștilor 283, București

 

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Wizz Air este încântată să invite însoțitorii de zbor aspiranți să lucreze pentru una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm candidați talentați la următoarele evenimente de recrutare din România. În timpul acestor întâlniri, candidații pot descoperi mai multe despre munca echipajului de bord, despre Wizz Air și oportunitățile pe care le oferim. De asemenea, aceștia vor avea ocazia să se prezinte și să împărtășească motivația de a deveni însoțitor de zbor. În cadrul WIZZ, suntem mândri de dezvoltarea rapidă a angajaților noștri, de parcursul carierei și salariul competitiv.”

 

-SFÂRȘIT-

 

Despre Wizz Air    

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile aeriene, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare.

 

Pentru mai multe informații:

Daniel Amzăr, Free Communication; daniel.amzar@freecomm.ro

Followus on Instagram: @wizzair

Followus on Facebook: @wizzair

Followus on Twitter: @wizzair

 

Note pentru redactori:

  • Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.
  • Wizz Air a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite care prevăd că echipajul de cabină și pasagerii trebuie să poarte măști, echipajul de cabină trebuie să poarte și mănuși, achizițiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugați să urmeze măsuri de distanțare fizică și toate achizițiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.
  • Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruși și bacterii din aer, iar toate aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție minuțios cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de curățare zilnică al WIZZ, toate companiile aeriene aeronavele sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.
  • Pentru mai multe informații despre măsurile de sănătate și igienă clic aici.
  • Pentru imagini cu aeronave, membri ai echipajului și logo vizitați wizzair.com/ro-ro/informatii-si-servicii/despre-noi/relatii-presa/