Magia Crăciunului la Operă – sold out

 

 

 

Opera Română Craiova încheie anul 2021 cu spectacolul-eveniment „Magia Crăciunului la Operă”, duminică, 19 decembrie 2021, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național Marin Sorescu.

 

Tradiționalul spectacol de Crăciun se bucură în fiecare an de succes, iarevenimentul din acest an a stârnit un interes aparte în rândul craiovenilor, biletele epuizându-se la scurt timp de la punerea în vânzare.

 

AmbrogioMaestri, invitat de onoare

Evenimentul care se desfășoară cu casa închisă se bucură de participarea extraordinară a legendarului bariton italian AmbrogioMaestri.Supranumit de critici „o forță a naturii”, apreciat pentru calitatea, vigoarea, dar și prospețimea vocii sale, AmbrogioMaestri este ovaționat pe cele mai prestigioase scene lirice ale lumii: Teatroalla Scala, Metropolitan Opera, Covent Garden, Wiener Staatsoper, Opera de Paris și multe altele.

 

Melomanii vor avea ocazia să îl reasculte și pe cunoscutul tenor spaniolDavid Baños, aplaudat de publiculcraioveanpentrurolurile din „Lucia di Lammermoor”, „Don Carlo”, spectacolul-eveniment „Tosca” șirecentapremieră „Il Tabarro”.

 

Invitați speciali

Pe scena Naționalului va urca și Răzvan Simion, unul dintre cei mai populari prezentatori români.Celebrul  om de televiziune de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” va prezenta momentele artistice cu farmecul său binecunoscut.

În programul spectacolului sunt incluse și momente pop și rock. Brio Sonores, cunoscutul cvartet vocal din Republica Moldova, va cânta cele mai îndrăgite piese din repertoriu, iar Chris Catena’s Rock City Tribe revine la Craiova după succesul  de la The Artist Awards din acest an.

 

Programul festiv susținut de invitații speciali, soliștii, Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova este condus muzical de maestrul Dumitru Cârciumaru.Nu vor lipsi arii și duete celebre aduse la viață de invitații speciali și de soliștii Operei craiovene Renata Vari și Ioan Cherata, momente de balet și mult-așteptatelecolinde.

 

„Magia Crăciunului la Operă” este un eveniment organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Municipal.