Magazinele de vise, verificate la clanţă

pref video Magazinele de vise, verificate la clanţă poze

Însufleţiţi de videoconferinţa lui Boc, mai marii judeţului şi-au dat ordinul de împrăştiere spre magazinele de etnobotanice.

De notat prezenţa de spirit şi puterea de concentrare a reprezentanţilor instituţiilor statului, care au reţinut cele câteva fraze despre etno-botanice din videoconferinţa convocată de premier pe această temă din noianul de realizări ale guvernului şi acuze la adresa televiziunilor pe care s-a simţit să le transmită prefecţilor Emil Boc.

Şefii instituţiilor de ordine publică au asistat relaxaţi la indicaţiile premierului şi a celor doi miniştri implicaţi în “ofensiva la nivel naţional”, convinşi fiind că, în Dolj, fenomenul fusese deja stârpit. Cum dinspre presă au venit totuşi ceva informaţii că nu s-au închis toate magazinele de vise din Craiova, prefectul Eugen GEorgescu a recomandat vigilenţă în continuare, verificări permanente şi fermitate în sancţiuni. Comisia înfiinţată special pentru atacul la magazinele de etnobotanice a primit sarcina să-şi intensifice acţiunile începând de luni. “Să ne comunicaţi dacă aveţi nevoie şi de oameni de la poliţia comunitară din Craiova, să-iu cooptăm şi pe ei, sau de la Poştă, pentru că am înţeles că se comercializează inclusiv pe această cale, să chemăm şi pe cineva de acolo. În rest, verificări permanente şi pe toată linia, în cazul în care aceste magazine reapar. Nu numai cu privire la produsele comercializate. Verificaţi şi la clanţă, dacă e pe dreapta sau pe stânga, dacă uşa se deschide spre interior, când ar trebui să se deschidă invers, pentru că sunt tot felul de reglementări care trebuie respectate”, a spus prefectul.