Luptatorii de kikcboxing isi demonstreaza suprematia in Gala Romania vs Surinam

afis gala Luptatorii de kikcboxing isi demonstreaza suprematia in Gala Romania vs Surinam poze

Bania va gazdui vineri, 20 octombrie 2017, un mega eveniment de lupte full contact. Promotia Golden Fighter, Romania vs Surinam, va reuni unii dintre cei mai buni luptatori de K1, sub cupola Centrul Multifunctional din Craiova. Organizatorii au promis multa adrenalina dar si meciuri incredibile in care adversarii isi vor disputa la adevarat valoarea titlul de cel mai bun luptator. Grandiosul eveniment va fi difuzat live, timp de 3 ore, pe canalul DIGI Sport.

De data aceasta, vor intra în ring  8 luptători din România şi Surinam. GF este un circuit de competiţii sportive de prestigiu ce se adresează sportivilor cel mai bine pregătiţi, constând în concurarea într-un mediu competiţional profesionist, puşi faţă în faţă cu adversari de valoare, atât din România cât şi din Circuitele Internaţionale.

In cadrul evenimentului vor lupta şi trei craioveni: Cătălin Oprea, Ionuţ Iancu şi Marian Şerban. În ceea ce priveşte luptătorii din Surinam, aceştia sunt extrem de bine pregatiţi, de altfel nu trebuie să uităm că această ţară a dat sportivi de valoare printre care se numără Remy Bonjasky şi Ernesto Houst.

“Kani Ingiohairo este renumit pentru KO-urile pe care le da cu lovitura de picior. La categoria 80kg el imbina perfect forta, tehnica si viteza. Un important promotor din Olanda spune despre Kani ca este capabil sa lupte fara sa loveasca cu bratele, avand o tehnica extrem de eficienta cu loviturile de genunchi si picior. Kani este compatriot cu Remy Bonjaski si Ernesot Hoost si se antreneaza in Olanda alaturi de cei mai duri luptatori ai acestui moment. Il puteti vedea in GOLDEN FIGHTER Romania vs Surinam la Craiova pe 20 octombrie”, a declarat Ionut Puca, unul dintre organizatorii evenimentului.

De menţionat că, în cadrul acestei competiţii, se va disputa şi un meci intercontinental de centură WKU.