Luni, 22 decembrie, EXFLOR deschide EXFLOR DISCOUNT- un nou concept de market

Luni, 22 decembrie, EXFLOR deschide EXFLOR DISCOUNT- un nou concept de market,

aflat la intersectia retail-ului cu cash and carry-ul.

 

 

Cu o investitie locala de peste 1.250.000 lei si creand 25 noi locuri de munca in ajunul sarbatorilor de iarna, Exflor SRL isi mentine pozitia de lider in topul firmelor craiovene de succes.

 

Din 22 decembrie, in incinta Complexului Comercial SUCPI, intrarea din Calea Bucuresti, vis a vis de fostul Electroputere, se deschide un nou market Exflor – Exflor discount.

 

Cu  o investitie de peste 1.250.000 lei, acoperita integral din resurse proprii, s-a reusit in timp record amenajarea a 1700 mp de expunere deserviti de o rampa de incarcare generoasa.

 

Conceptul Exflor Discount  este unul ce se adreseaza in egala masura cumparatorilor finali cat si revanzatorilor, oferind importante avantaje la cumparare atat unora cat si celorlalti:

–       Gama mare de produse alimentare si nealimentare reprezentative, – peste 5000 -majoritatea produse in Romania .

–       Preturi minimale.

–       Promotii zilnice

–       Acces rapid, spatiu de parcare si incarcare marfa generos.

–       O echipa formata din 25 persoane pregatita sa raspunda oricaror solicitari venind din partea clientilor, fie ei cumparatori finali, fie ei revanzatori.

 

Activand pe piata de distributie inca din 1998, cu actionariat 100% local,  SC Exflor SRL este una dintre cele mai mari firme de distributie produse alimentare si nealimentare locale acoperind judetele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti, Valcea, Arges, Teleorman.

 

De-a lungul timpului activitatea firmei s-a extins si diversificat continuu.

Astfel, din august 2006 Exflor a deschis BIG Family Market, in Brazda lui Novac, str. G-ral Averescu nr. 15, facandu-si astfel intrarea si pe piata retailerilor de produse alimentare si nealimentare.

 

Cu un spatiu de expunere si vanzare de 850 mp si peste 7000 produse in rafturi, Big Family Market a fost printre primele supermarketuri din Craiova care au inteles nevoia cumparatorului de a avea acces rapid la produse dintre cele mai diverse, intr-un spatiu civilizat, cat mai aproape de casa.

 

Facand parte din categoria din ce in ce mai ofertanta de marketuri de proximitate, BIG FAMILY MARKET isi pastreaza insa ca si caracteristica distinctiva existenta unei macelarii  proprii, capabile sa ofere produse de carmangerie proaspete, unele dintre produse avand la baza retete proprii extrem de apreciate de cumparatori.

 

Daca Exflor a inceput prin a se adresa revanzatorilor prin Exflor Distribution, s-a adresat mai apoi clientilor finali prin Big Family Market, a inteles acum sa ofere prin conceptul Exflor Discount  tuturor avantajele de pret, calitate si varietate cautate.