Lucrări de excepţie – marca RAADPFL Craiova

corabie Lucrări de excepţie   marca RAADPFL Craiova poze

Angajaţii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova au reuşit, în numai câteva zile, să transforme drastic circa 300 de metrii pătraţi din zona Gării Craiova. Spaţiul cu pricina era, până în urmă cu câteva luni, ocupat de câţiva dintre samsarii chişcurilor din Bănie. Cum în urma demolării spaţiul a rămas liber, conducerea RAADPFL s-a gândit să amenajeze un spaţiu verde în toată regula.  Gazon, flori, arbuşti, aleei cu dale au fost ingredientele care au transformat total spaţiul care odată adăpostea chioşcurile ilegale.

“Am decis ca în fiecare zonă în care au fost demolate chioşcurile, acolo unde ne permite spaţiul, să amenajăm câte o zonă verde. Primele pe listă sunt cele din zona 1 Mai şi Craioviţa. Craiovenii vor avea multe surprize la acest capitol deoarece avem un plan foarte bine pus la punct pentru transformarea Craiovei într-un oraş cu şi mai multe spaţii verzi”, a declarat Florin Lungu, directorul RAADPFL Craiova.

surfer Lucrări de excepţie   marca RAADPFL Craiova poze

Şi ca să demonstreze că promisiunile făcute sunt şi respectate, directorul RAADPFL, a iniţiat şi o  “campanie” de schimbare la faţă a giratoriilor din Bănie. Mai multe figurine au fost deja achiziţionate şi tronează în mijlocul câtorva giratorii din oraş. Un elefant, un călăreţ cu sabie, un surfer, o corabie, o caracatiţă sunt doar primele achiziţii marca RAADPFL.

lungu raadpfl sineasca Lucrări de excepţie   marca RAADPFL Craiova poze

“Vreau să le mulţumesc în mod special angajaţiilor RAADPFL care, în acest sfârşit de săptămână, s-au implicat foarte mult pentru ca toate figurinele să fie puse la locurile lor. Vreau să precizez că, la capitolul figurine, ne dorim montarea lor şi în diverse locuri din oraş. A fost aşezat deja un crocodil, pe spaţiul verde din Piaţa “Mihai Viteazul”  dar şi o fântâniţă arteziană, în faţa primăriei. Lucrările vor continua, în fiecare zi având în plan să îmbunătăţim zonele verzi din Craiova “, a încheiat Florin Lungu.