Lucian Săuleanu, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Craiova: Electoratul craiovean este bombardat cu FAKE NEWS!

sauleanu fake news Lucian Săuleanu, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Craiova: Electoratul craiovean este bombardat cu FAKE NEWS! poze

În ultimele zile, am asistat la o acțiune concertată de dezinformare, având ca subiect persoana mea. Înțeleg din acest lucru dovada clară că adversarii mei politici se simt deranjați și se tem de candidatura mea la Primăria Craiovei din partea Alianței USR PLUS.

Cu această ocazie, mă simt nevoit să fac anumite clarificări:

1. Nu am negociat niciodată cu Pro România! Am făcut o dezmințire publică și la data în care această știre falsă a apărut în presa locală, anul trecut. Sunt un om de dreapta, un liberal convins, un om ce prețuiește carierele academice bazate pe merit, autenticitate și integritate. Nu mă voi asocia niciodată cu acest partid format din foști pesediști sau cu liderul său.

2. Nu am ocupat niciodată nicio funcție politică! Nici în PMP, nici în PNL. Nu am participat la niciun fel de alegeri interne pentru a ocupa vreo astfel de funcție.

3. Nu am candidat până acum din partea niciunui partid politic! Candidatura mea din 2017 a fost ca independent. Am dorit să fac politică, am dorit să mă implic, pentru că altfel este foarte greu să produci o schimbare. M-am implicat și în organizații non-guvernamentale și în voluntariat, dar am căutat și un partid cu care să corespundă idealurile și valorile în care cred. Timpul scurt petrecut în PMP și în PNL sunt dovada faptului că nu am găsit ceea ce am căutat.

Trebuie precizat că în perioada în care am intrat în PMP, nici PLUS, nici USR nu apăruseră încă pe scena politică. La acel moment, PMP era cel mai nou partid de dreapta. PNL tocmai ce încheiase alianța cu PSD și se orienta spre fuziunea cu PDL.

Mă bucur că m-am regăsit în proiectul USR PLUS și am ales să mă implic alături de ei. Nu m-au interesat niciodată jocurile politice. Obiectivul meu este administrația locală și o Craiova modernă.