Lucian Săuleanu, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Craiova: Candidez din convingere, nu din interes. Cred într-o Craiova orientată spre dezvoltare, investiții și locuri de muncă

sauleanu Lucian Săuleanu, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Craiova: Candidez din convingere, nu din interes.  Cred într o Craiova orientată spre dezvoltare, investiții și locuri de muncă poze
Mă numesc Lucian Săuleanu, de profesie avocat, specialist în drept comercial, profesor universitar la Facultatea de Drept din Craiova, antreprenor și, în prezent, decanul Baroului Dolj. Ca avocat specializat în drept comercial, am putut observa cu atenție viața economică a orașului și am sesizat uriașul potențial neexploatat al Craiovei.

Calitatea de profesor mi-a oferit posibilitatea să pregătesc și să formez numeroase generații de juriști. Ca antreprenor, am fondat o societate de avocatură puternică, prin care am dat șansa multor tineri stagiari să se formeze în profesia de avocat.

 

Candidez din convingere, nu din interes. Sunt o persoană realizată din punct de vedere profesional și material. M-am născut în Craiova, am învățat în Craiova, muncesc și predau în Craiova – acestea sunt motive puternice să îmi doresc ca acest oraș să fie mai frumos, un oraş care să ofere tuturor craiovenilor un trai mai bun.
Deși nu am ocupat nicio funcție publică, am încercat să fiu mereu implicat în viața politică a orașului, pentru că fără politică, aşa cum funcţionează statul în România, nu se pot face schimbări semnificative în societate. În 2017, am decis să candidez independent la Primăria Craiovei, clasându-mă atunci pe poziția a 3-a, la doar trei procente în spatele candidatului PNL. Asta m-a motivat să continui să cred într-o Craiova orientată spre dezvoltare, investiții și locuri de muncă. O Craiova modernă!
Vin alături de o echipă de oameni bine pregătiți, energici, capabili să conceapă și să implementeze proiecte inovatoare pentru orașul nostru. Îmi propun întâi de toate să îmbunătățesc substanțial relația dintre cetățean și Primărie. Cu priceperea și experiența mea de jurist, am ca obiectiv să stopez pierderile de bani publici din Primăria Craiova! Doresc să accelerez modernizarea și digitalizarea administrației, iar hotârârile să fie luate implicând cât mai des cetățenii, prin consultări frecvente. Municipiul Craiova are nevoie de o strategie de dezvoltare durabilă, cu accent pe protecţia mediului, creșterea calității vieții, dezvoltare care să vizeze fiecare cartier al oraşului.
Îmi asum mandatul de primar al Craiovei cu scopul de a face mai puțină politică și mai multă administrație!