Lucian Dindirică, despre Biblioteca Aman: Aici veți găsi „o lume minunată”

dindirica copii Lucian Dindirică, despre Biblioteca Aman: Aici veți găsi „o lume minunată” poze

Cu ocazia începerii noului an școlar, Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, lansează o invitație deschisă la lectură, carte și bibliotecă. Acțiunea face parte din campania Biblioteca Aman – Biblioteca Școlarilor.

Dragi școlari,

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” are porțile larg deschise pentru fiecare dintre voi. Vă așteptăm, cu mic cu mare, să “luați cu asalt” sălile acestei minunate biblioteci. Aici veți găsi „o lume minunată”, una în care cărțile, materialele audio-video, expozițiile organizate, proiectele și acțiunile sunt pregătite special pentru voi.

Gama largă și extrem de variată pe care v-o punem la dispoziție cuprinde Ludoteca, un spațiu destinat jocului educativ și educării sănătoase, American Corner, locul în care veți afla informații despre viața americană și veți fi provocați de bibliotecarele noastre la o serie de activități precum: programe speciale pentru copii, vizionări de filme artistice și documentare, lectură și comentarii despre literatură, ateliere pe diferite programe de interes: Ziua Copilului, Ziua Drepturilor Omului, Haloween etc. și, mai ales, Secția de Împrumut pentru Copii – un alt “univers” pe care, cu greu, îl veți mai părăsi odată ce l-ați cunoscut. Aici va fi marea întâlnire cu cărțile. Fie că doriți să citiți la sala de lectură, fie că vreți sa împrumutați acasă pentru a le răsfoi cu o mai mare atenție, cărțile, broșurile și toate celelalte materiale hazlii și educative vă stau la dispoziție.

Biblioteca noastră organizează, an de an, o serie de concursuri la care participă copii de toate vârstele. Aici puteți lega prietenii, puteți cunoaște oameni noi, va puteți dezvolta armonios.

Pentru toate acestea dar și pentru multe altele.., vă așteptăm cu drag la BIBLIOTECĂ!

dindirica1 Lucian Dindirică, despre Biblioteca Aman: Aici veți găsi „o lume minunată” poze