Liviu Alexandru Albu – candidatul PSD la primăria comunei Lipovu: Voi transforma expresia «primăria mea», folosită de actualul primar, în «PRIMĂRIA OAMENILOR»

candidat Liviu Alexandru Albu Liviu Alexandru Albu – candidatul PSD la primăria comunei Lipovu: Voi transforma expresia  «primăria mea», folosită de actualul primar, în «PRIMĂRIA OAMENILOR» poze

 

„Voi transforma expresia  «primăria mea», folosită de actualul primar, în «PRIMĂRIA OAMENILOR». Sunt hotărât să redau lipovenilor, din postura de primar, dreptul de a fi ajutați și serviți de instituția primăriei așa cum merită. Nu cum a făcut-o până acum actualul primar, care a fost împotriva oricărui proiect și împotriva oricărui lucru ce ar fi fost bun pentru comună” a spus Liviu Albu, candidatul PSD la primăria Lipovu.

 

Liviu Alexandru Albu a fost în slujba oamenilor din Lipovu în ultimii patru ani din postura de viceprimar. A avut posibilitatea de a fi direct implicat în munca din administrația locală a comunei și a fost cel care i-a ascultat pe localnici atunci când aceștia au avut nevoie de un reprezentant al primăriei. A fost și cel care a muncit în primărie și singurul care a gândit un plan pentru Lipovu în următorii ani, astfel încât comuna să se dezvolte. În acest sens, Liviu Albu are în plan deblocarea proiectului Apa – Canal,pentru racordarea gospodăriilor din comună, dar și sprijinirea cetățenilor în vederea accesării de fonduri europene, prin înființarea unui birou de consultanță în cadrul primăriei.

 

“Știucât de importantă este educația. Credcăeducația este cheiaprin care noioltenii, dar șinoitoți, românii,putemsăstămcucapul sus printrețărilelumii. ÎnLipovu, voireabilitatoateșcoliledincomunăcugrupurisanitare moderne, prevăzutecuapăcurentă. Dacăvremrezultate, trebuiesăavemșicondițiipentrucopiiinoștri” a completatLiviuAlbu.

 

Tot în sprijinul tinerilor și a dezvoltării acestora, Liviu Albu își propune și readucerea la viață a echipei de fotbal a localității. Înființarea unei baze sportive moderne este unul dintre proiectele pe care îl vrea realizat cât mai repede. Căminul cultural și piața comunală vor fi, de asemenea, reabilitate pe mandatul de primar al lui Liviu Albu.

 

„În toți acești ani, a trebuit să mă lupt cu un sistem învechit de gândire din partea edilului. Pe perioada mandatului de viceprimar, eu am fost cel care s-a ocupat de întocmirea documentației privind asfaltarea străzilor din comună, documentație ce este în verificări în vederea aprobării.Aceste demersuri au fost făcute chiar dacă primarul în funcție a fost refractar la tot ce înseamnă demarare de proiecte” a mai spus Liviu Albu.

Candidatul PSD va duce la bun sfârșit, cu prioritate, proiectul de asfaltare, demarat în perioadamandatului de viceprimar și-l va urgenta. În plus, va asigura sprijinul pentru unitățile medicale din localitate.

Nu în ultimul rând, candidatul la postul de primar are în plan păstrarea tradițiilor și transformarea localității într-un loc în care oamenii să socializeze în mod plăcut și relaxat. Va stabili, de comun acord cu cetățenii, o perioadă pentru sărbătorirea Zilelor Comunei și va veghea ca acest lucru să aibă loc în mod regulat în Lipovu. Tot în această direcție, dorește înființarea și amenajarea unui parcprevăzut cu locuri de joacă pentru copii și spații de recreere special amenajate pentru cetățeni.

 

“Am ales să fac parte dintr-o echipă extrem de valoroasă. Spun asta și mă gândesc la Cosmin Vasile, cu care am colaborat extrem de bine în ultimii ani. Sunt convins că domnia sa va câștiga, cu siguranță, lupta pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj și continua proiectele prin care zona rurală din Dolj se va dezvolta” a mai spus Liviu Albu.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– Executat de SC Oltenasul Press SRL – portal/ziar: www.oltenasul.ro – CUI Mandatar Financiar: 21200019