Licitaţie a primăriei Craiova, anulată în parte. Preţ de 98 de miliarde de lei vechi

cnsc Licitaţie a primăriei Craiova, anulată în parte. Preţ de 98 de miliarde de lei vechi poze

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a anulat în parte licitaţia demarată de primăria Craiova pentru reabilitarea căii de rulare a tramvaiului. 

CNSC a anulat procedura de achiziţie publică pentru unul din cele trei loturi în care fusese împărţită lucrarea estimată la o valoarea totală de peste 47 de milioane de lei noi. Este vorba despre lotul II – “Realizare sistem pentru managementul traficului pe axa Calea Bucuresti – Bd. Nicolae Titulescu – Calea Severinului”, a cărui valoare era, potrivit documentaţiei întocmite de funcţionarii primăriei Craiova, de 9, 8 milioane de lei noi.

Licitaţia pentru “Modernizarea infrastructurii de transport în comun pentru fluidizarea traficului fortei de munca intre cele doua platforme industriale ale Polului de crestere Craiova” a fost lansată de primăria Craiova încă din luna februarie, dar dechiderea ofertelor a fost amânată succesiv, atât din cauza contestaţiilor depuse de firmele ofertante, cât şi de mulţimea de clarificări solicitate de societăţile interesate.

CNSC a anulat în parte licitaţia ca urmare a unei contestaţii depuse de firma suceveană Assist Software.