Liberalii umblă la artileria grea de campanie: Tăriceanu vine mâine să-l lanseze pe candidatul PNL la Primăria Segarcea, Petre Pantalia

tariceanu buzatu Liberalii umblă la artileria grea de campanie: Tăriceanu vine mâine să l lanseze pe candidatul PNL la Primăria Segarcea, Petre Pantalia poze

Ex-premierul PNL vine miercuri în Dolj pentru o incursiune electorală în două reprize: una cot la cot cu pesediştii la Craiova, una împotriva lor la Segarcea. 

Călin Popescu Tăriceanu are programată o vizită electorală în judeţ, cu două escale. Prima parte e rezervată USL şi candidatului uniunii la primăria Craiova, senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu. Tăriceanu va susţine de altfel şi o conferinţă de presă alături de Olguţa Vasilescu, la sediul PSD Dolj, care în această perioadă serveşte şi de sediu judeţean al USL.

În cea de-a doua parte a vizitei, Tăriceanu va ajunge la Segarcea, unde-l va lansa pe candidatul PNL la primărie, Petre Pantalia. Aici colaborarea cu PSD-ul se oopreşte, Pantalia candidând la primărie împotriva primarului în funcţie, social-democratul Nicolae Popa.