Liberalii mai fac o tentativă de străpungere a bugetului de investiții al Craiovei. Sirop: Acum nu ne mai pot spune că nu sunt bani!

30725568 1926327140733792 8085211351296770048 n Liberalii mai fac o tentativă de străpungere a bugetului de investiții al Craiovei. Sirop: Acum nu ne mai pot spune că nu sunt bani! poze

Consilierul PNL Flavius Sirop spune că aleșii liberali vor relua sub forma unor proiecte de hotărâre de consiliu local toate propunerile făcute la votarea bugetului municipal și respinse de majoritatea PSD din CLM.


Cap de listă, spune Sirop, e alocarea de fonduri pentru realizarea străpungerii din strada Traian Lalescu spre Calea București, care ar ușura accesul spre și dinspre cartierul Rovine. „La vremea respectivă ni s-a spus că nu sunt bani. Acum că reabilitarea colegiului Carol și cartierul chinezesc au fost exportate către autoritățile de la București iată c s-au disponibilizat niște sume consistente, așa că aceste investiții pot fi finanțate. Vom face un proiect în acest sens și vom demara și strângerea de semnături. Sperăm ca și majoritatea PSD-ALDE din consiliu să-și schimbe abordarea și să nu mai respingă aceste propuneri pe motive exclusiv politice”, a spus Sirop.