Liberalii, la stadiul „Rușine, Dinu Patriciu”. Marian Vasile: Rușine, Lia Olguța Vasilescu, rușine Dan Diaconu!

Liderul consilierilor liberali, fost viceprimar propus, Marian Vasile a dat tonul acuzelor după finalul ședinței de consiliu local de astăzi. Consilierul PNL le-a bătut obrazul transfugului Dan Diaconu și Liei Olguța Vasilescu, pe care a numit-o „acest auto-intitulat primar al Craiovei”, anunțând excluderea iminentă din partid a consilerului trădător.

„Am asistat astăzi la un episod din ceea ce ne-a obișnuit Lia Olguța Vasilescu și PSD. Doamna Vasilescu, acest auto-intitulat primar al Craiovei, pentru că nu a depus jurământul în fața consiliului local și nu avem nicio dovadă că a făcut-o în fața judecătorului, și-a croit o majoritate efemeră. O majoritate care nu reprezintă voința electoratului. Craiovenii au votat pentru altă majoritate și o vom reface în cel mai scurt timp. Rușine, Olguța Vasilescu! Rușine, Dan Diaconu! Îl anunț pe colegul nostru că are termen până la ora 16.00 să-și prezinte demisia din funcția de consilier, în caz contrar îl vom exclude”, a spus Marian Vasile.

Acesta a fost secondat de fostul viitor viceprimar de la USR, Cezar Drăgoescu, care a anunțat și el refacerea grabnică a majorității PNL-USR PLUS, destrămată după ce „Dan Diaconu, de la PNL, a trădat”.

„Vreau să vă spun și eu că acest Dan Diaconu nu reprezintă nimic pentru PNL. E un trădător! Și-a bătut joc de întreaga majoritate PNL USR PLUS. Îl vom exclude cu siguranță. Îl așteptăm să-și dea demisia, dar bineînțeles că nu va face acest lucru”, a spus, la rândul său, consilierul PNL Cosmin Corâțu.