Liberalii îi prescriu lui Berceanu reţeta “Udrea” pentru a se feri pe viitor de remaniere – video

m mario Liberalii îi prescriu lui Berceanu reţeta Udrea pentru a se feri pe viitor de remaniere   video poze

Teza PNL: Berceanu e politician şi ministru cu experienţă, dar nu i-ar strica nişte lecţii de croşetat şi dat cu mopul, dacă vrea să se menţină în guvernările viitoare. 

Reprezentanţii PNL Dolj au comentat remanierea ministrului Transporturilor Radu Berceanu. Şeful liberalillor doljeni, Mihai Voicu, e de părere că nu persoana lui Berceanu a stricat ploile din minister. “Domnul Berceanu este om politic cu experienţă şi un ministru cu experienţă. Părerea celor avizaţi este că problema la minister nu e persoana ministrului, ci mai degrabă organizarea administrativă a ministerului, care s-a dovedit incapabilă de absorbţia fondurilor europene, căci acesta a fost marele reproş, şi poate reticenţa actorilor licitaţiilor publice de a se implica în proiecte cu finanţare europeană, pentru că, odată cu finanţarea vine şi monitorizarea europeană extrem de strictă, ceea ce poate creea probleme”, a spus Voicu.

În schimb, senatorul Mario Ovidiu Oprea a găsit o explicaţie cu tentă ironică pentru schimbarea lui Berceanu, recomandându-i acestuia să urmeze reţeta “Udrea” pentru a preveni pe viitor asemenea neplăceri. “Eu i-aş spune domnului Berceanu ca data viitoare, dacă va mai exista vreo dată viitoare, să înveţe să croşeteze, să dea cu mopul şi să se suie pe cal”, a spus Oprea.