LDIR: 24 AUGUST- Zi maraton pentru cartare

comunicatus LDIR: 24 AUGUST  Zi maraton pentru cartare poze

Miercuri, 24 august, echipa de coordonare locala a proiectului Let’s Do It, Romania! invita toti doljenii sa se alature lor, participand la o zi de plimbare si cartare.
Cartarea presupune identificarea zonelor murdare (a mormanelor de gunoaie) din  arealele naturale ale judetului nostru.
Vino sa te plimbi cu noi in zonele limitrofe orasului Craiova si sa contribui la procesul de ecologizare a arealelor naturale, indentificand mormanele de gunoie ce nu ne lasa sa respiram un aer curat! Daca nu esti din Craiova, dar vrei sa participi la ziua de cartare, poti lua cu tine un prieten si puteti explora zonele din apropiere, unde stiti ca exista gunoaie!
Voluntarii pot veni cu masina, dar si cu bicicleta, pentru a putea explora mai usor zonele unde accesul pe patru roti nu este posibil, cum ar fi cararile din paduri sau malurile lacurilor si raurilor.
În ziua curăţeniei naţionale, pe 24 septembrie, gunoaiele identificate de cartatori vor fi curăţate de mii de voluntari.
Pentru mai multe detalii despre cum se va realiza cartarea, cei interesati pot accesa  pagina principala a proiectului (www.letsdoitromania.ro), la sectiunea “Vreau sa particip”.