Lansare website MonumenteOltenia.ro

monumente oltenia phixr Lansare website MonumenteOltenia.ro poze

Astăzi, vineri, 19 iulie 2013, s-a lansat site-ul MonumenteOltenia.ro, o colecție de imagini și informații despre monumentele istorice ale Olteniei. Site-ul pune la dispoziția vizitatorilor articole, știri, imagini și materiale video despre monumentele istorice ale Olteniei, fiind o punte de legătură între persoanele interesate de istoria și cultura regiunii.

Site-ul s-a născut din dorința de a aduce la lumină informații, povești și legende despre fiecare din cele 3317 monumente, ansambluri și situri arheologice de interes național și local din cele cinci județe ale Olteniei. Principalele obiective al site-ului MonumenteOltenia.ro sunt facilitarea accesului publicului larg la informații relevante despre patrimoniul istoric, cultural și turistic al regiunii Oltenia și conștientizarea publicului larg cu privire la potențialul istoric, cultural și turistic al zonei.

Echipa MonumenteOltenia.ro este mereu în strânsă legătură cu cititorii și utilizatorii website-ului și așteaptă reacțiile, comentariile și părerile acestora și pe rețelele sociale.

Oltenia Monumentală!

Alexandra Daniela Ilie
Project manager MonumenteOltenia.ro
alexandra.daniela.ilie@gmail.com