Klaus Iohannis (ACL) – miting electoral la Craiova – VIDEO

DSCN0074 Klaus Iohannis (ACL)   miting electoral la Craiova   VIDEO poze

Fanii ACL au fost convocați sâmbătă la Craiova să-și aclame favoritul în cursa prezidențială. Potrivit organizatorilor, peste 20.000 de oameni au participat la mitingul organizat în parcarea Sălii Polivalente din Craiova.

DSCN0082 Klaus Iohannis (ACL)   miting electoral la Craiova   VIDEO poze

Pe scenă au urcat să ia cuvântul atât liderii locali ai PNL și PDL, cât și invitați din suita lui Iohannis, precum Cezar Preda, Ludovic Orban, Mihai Răzvan Ungureanu și Vasile Blaga.

DSCN0106 Klaus Iohannis (ACL)   miting electoral la Craiova   VIDEO poze

„Alianța Creștin-Liberală dorește să mulțumească Jandarmeriei Craiova, Brigăzii Poliției Rutiere, IPJ Dolj și celorlalte autorități implicate pentru asigurarea în cele mai bune condiții a ordinii publice și a circulației pe toată durata desfășurării mitingului ACL care a avut loc astăzi la Craiova.

DSCN0112 Klaus Iohannis (ACL)   miting electoral la Craiova   VIDEO poze

Conform estimărilor noastre, confirmate de Jandarmeria Română, la eveniment au participat peste 25.000 de membri și simpatizanți ai Alianței Creștin-Liberale, cărora le mulțumim, de asemenea, pentru participare și susținere.

Totodată ne manifestăm speranța că nu am creat un disconfort foarte mare craiovenilor și le mulțumim pentru înțelegere. Menționăm faptul că nicio arteră nu a fost blocată, iar circulația s-a desfășurat normal pe toată durata evenimentului”, precizează un comunicat al Departamentului de comunicare al ACL.

DSCN0120 Klaus Iohannis (ACL)   miting electoral la Craiova   VIDEO poze