Kickboxing: Sebastian Dinu (Craiova), victorie impresionanta la Constanta

kick 2 Kickboxing: Sebastian Dinu (Craiova), victorie impresionanta la Constanta poze

Bania a fost reprezentata cu succes la Gala profesionista de kickboxing “OSS FIGHTER” care s-a desfasurat vineri, 20 aprilie 2018, la Sala Sporturilor din Constanta. 30 de sportivi romani si de peste hotare au incercat sa isi demonstreze suprematia in ring. Din Craiova, sportivul Sebastian Dinu (CS Power Gym) a reusit o victorie spectaculoasa asupra unui adversar mult mai experimentat.

“Sincer sa fiu nu ma asteptam sa se incheie chiar asa de repede meciul meu de vineri seara din cadrul Galei OSS FIGHTERS de la Constanta. Munca din fiecare zi alaturi de antrenorul meu, antrenamentele intense dar si ambitia si-au spus cuvantul! M-am pregatit foarte mult pentru acest meci, am facut multe sacrificii dar totul a meritat! Am avut zile in care ma antrenam chiar si 6 ore. Stiind ca adversarul meu este Campion Mondial la amatori si multiplu Campion European si National de kempo, nu m-a facut sa-mi pierd increderea in mine, dimpotriva, m-a motivat sa ma antrenez si mai mult pentru a-l invinge. In primul rand voiam sa-mi demonstrez mie ca sunt mult mai bun si ca il pot invinge. Am avut putine emotii inaintea meciului … dar totul s-a schimbat cand am intrat in ring. Simteam ca nimeni nu ma poate opri. Antrenorul meu striga din coltul ringului atat de tare, incat se crease o conexiune intre noi si simteam ca ma incarcam cu putere de la el. Dupa un croseu si eu highkick am reusit sa-mi dobor adversarul. Vazand cum cade ma dusesem spre el coplesit de starea de adrenalina si asteptam cu nerabdare sa se ridice. Dupa ce arbitru a anuntat ca meciul s-a incheiat abia atunci am realizat ca deja castigasem. Batusem 1000 km pentru 40 de secunde. Pot spune ca “antrenamentul este mama invataturii”. Pentru meciurile din viitor ma voi antrena de 100 de ori mai mult pentru a-mi face echipa, familia si prietenii mandrii de mine! Urmatorul meci il voi avea acasa, in Craiova,  in cadrul Galei Kickboxing Talent. Astept cu nerabdare sa lupt din nou acasa unde ii voi avea pe cei dragi alaturi! Principalul meu scop este sa ajung printre cei mai buni luptatori din Romania la cat. 60 kg. Vreau sa multumesc tuturor persoanelor care mi-au fost alaturi si m-au sustinut, in primul rand antrenorului meu, Ionut Puca, care m-a invatat tot ce stiu si a avut incredere in mine, familiei mele care m-a sprijinit moral si financiar mereu si au fost mereu langa mine, colegilor mei de sala care m-au sprijinit, prietenilor mei si tuturor persoanelor care si-au rupt din timpul lor pentru a-mi transmite un gand bun”, a declarat Sebastian Dinu, sportiv profesionist kickboxing.

Pe de alta parte, antrenorul acestuia, Ionut Puca (CS Power Gym Craiova), a subliniat ca, de fiecare data cand un sportiv doreste sa isi depaseasca limitele si depune un efort fizic considerabil, rezultatele nu intarzie sa apara.

“Incepem prin a confirma munca, increderea, sacrificiile drumului pe care ni l-am ales in viata! Sunt multumit de nivelul lui Sebi, urmeaza o etapa total diferita in viata noastra, cu multe bucurii si victorii. Sunt in pregatirea unui alt sportiv, Dragos Coicea care sambata v-a lupta – debut la profesionism, la Varna-Bulgaria in GOLDEN Ffighter, Serban Marian, pentru lupta la Titlul European, din Italia pe 20 mai 2018 si a unui intreg lot si arsenal, cu sportivi-copii incepand de la 10 ani, juniori si junioare si din nou seniori, printre care si Sebi Dinu pentru Gala KICKBOXING TALENTS, de pe 1 iunie din Craiova de la Centrul Multifunctional.
Power Gym este un brand prin care tinerii isi indeplinesc visele, evolueaza, devin cineva in societate si, ce este cel mai important, devin oameni de calitate! Multumesc tuturor celor care ne sustin, pentru ca fara o echipa competenta, profesionista, din care fac parte oameni deosebiti nu am reusi sa venim in fata dumneavoastra cu aceste reusite” a incheiat Ionut Puca antrenor CS Power Gym Craiova.