Joi, din nou fără apă în Craiova

m robinet Joi, din nou fără apă în Craiova poze

CAO sistează din nou alimentarea cu apă pe parcursul întregii zile de joi, 8 iulie, pentru lucrări de reabilitare a reţelei. 

“La solicitarea SC Hidroconstrucţia SA, antreprenorul general al lucrărilor de reabilitare a reţelei publice de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în cadrul programului ISPA, în vederea montării de vane, joi 8 iulie 2010, între orele 8 şi 24 se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în unele zone ale Municipiului Craiova, după cum urmează:
Pentru oprirea nodului hidraulic B-800 din Calea Severinului se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele zone: Calea Severinului de la RAT Craiova până la podul de peste râului Amaradia; cartier Izvorul Rece; Platforma Industrială de Vest.
Pentru montarea unei vane cu Dn 100 mm pe Strada Caracal în spatele Complexului Comercial Bănie se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă la Unitatea DIF Craiova din Strada Caracal.
Pentru înlocuirea unei vane cu Dn 350 mm pe Strada Caracal – zona căii ferate vis-a-vis de Complexului Comercial Bănie se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele zone: Bulevardul Decebal, de la Pasajul Electroputere până la intersecţia cu Strada Caracal, strada Caracal, de la intersecţia cu Bulevardul Decebal până la intersecţia cu Strada Henri Coandă; strada I.D. Sârbu (de lângă stadionul Electroputere), de la calea ferată până la intersecţia cu Strada Henri Coandă; strada Drumul Apelor şi aleile adiacente; uzina Ford.
Pentru înlocuirea vanelor cu Dn 100 mm de la intersecţia străzii Deva cu strada Gheorghe Doja, respectiv de la intersecţia străzii Unirii cu strada Dealul Spirii.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele zone: strada Unirii de la intersecţia cu Bulevardul Ştirbei Vodă şi până la intersecţia cu Strada Tabaci; zona cuprinsă între străzile: bulevardul Ştirbei Vodă – bulevardul 1 Mai – strada Tabaci – Strada Unirii – bulevardul Ştirbei Vodă; bulevardul Ştirbei Vodă (ambele părţi) de la intersecţia cu strada Unirii până la intersecţia cu Bulevardul 1 Mai.
Pentru montarea unei vane cu Dn 1000 mm şi a unui debitmetru pe Strada Gârleşti se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele zone: bulevardul Decebal de la Rampa Militară până la Pasajul Electroputere; cartier Lăpuş Argeş – zona Sucpi; Calea Bucureşti de la Pasajul Electroputere până la strada Sărari; Lăpuş – partea de Nord faţă de Calea Bucureşti; Fabrica de Avioane; Magazinul Metro; Parcul Industrial Craiova; străzile Gârleşti, Drumul Ungurenilor şi Cantonului – zona de lângă calea ferată.
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia SA, prin Laboratorul de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie”, precizează un comunicat al Companiei de Apă Oltenia.