Jocuri magice și Bună dimineața, noapte bună, în week-end, pe scena Fabricii de povești electroColibri

 

jocuri magice Jocuri magice și Bună dimineața, noapte bună, în week end,  pe scena Fabricii de povești electroColibri poze

Sâmbătă, 20 mai 2017, la ora 18:00 ne bucurăm de Jocuri magice, un spectacol interactiv care ne poartă în universul minunat al prieteniei. Cu jocuri magice ne îmbie spre o lume de poveste actorii: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regizorul spectacolului este Titus Jukov, iar scenografia este o creație Vladimir Cantor.

 

Duminica din 21 mai 2017 ne salută la Teatrul Colibri, la ora 11:00, cu                    Bună dimineaţa, noapte bună, în spectacolul dăruit cu bucurie publicului de actriţele Adriana Ioncu şi Alla Cebotari. Spectacolul este adaptare după Donald Bisset, traducerea Ivan Juvetov şi Adriana Bora, în regia lui Joro Ivanov, cu scenografia semnată Eustaţiu Gregorian, pe muzica lui Alexandr Mihailov.

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

 

Să nu lăsăm păpușile să aștepte și din respect pentru copiii noștri să învățăm să fim punctuali! Așadar, după ora de începere a spectacolului, în sală nu vom mai putea intra.

 

Vă mulțumim!