Jandarmii doljeni asigură ordinea publică la manifestările organizate în municipiul Craiova și județul Dolj

 

 

În perioada 29 – 31 august a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj în cooperare cu reprezentanţi din cadrul I.P.J. Dolj şi I.S.U. Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor cultural – artistice organizate în judeţul Dolj, localităţile Băileşti, Dobroteşti, Botoşeşti Paia, Poiana Mare şi Izvoare.

De asemenea, luni, 01 septembrie a.c., începând cu ora 18.30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Dolj, I.S.U. Dolj şi Poliţiei Locale Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul paradei „Puppet’s Parade”, eveniment organizat de Teatrul pentru copii şi tineret Colibri Craiova.

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Jandarmeria recomandă participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale şi să manifeste atenţie pe traseele de deplasare.

Jandarmeria recomandă cetăţenilor, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice și cu Publicul