JANDARMII DOLJENI, ALĂTURI DE SEMENII LOR

Sfânta Sărbătoare a Paştelui reprezintă pentru toţi credincioşii un prilej de bucurie, fiecare dintre ei dorind să sărbătorească cu cei dragi acest moment important din viaţa religioasă.
Fiecare om doreşte să fie în centrul atenţiei familiei sale, bucurându-se de căldura căminului şi nimic nu face ca aceste Sărbători Sfinte să fie petrecute mai plăcut decât în cadrul familiei, cu toţi membrii săi. Din păcate, însă, nu toţi oamenii se pot bucura de căldura căminului, existând şi oameni aflaţi în diferite nevoinţe şi neputinţe, care trăiesc singuri în tristeţe sufletească.

Pentru ca toţi copii de la Centrul de Îngrijire şi Recuperare a Copilului cu Handicap Sever „Noricel” și membrii a patru familii nevoiașe să se bucure de această sărbătoare, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj le-au făcut azi, 18 aprilie a.c., o vizită semenilor lor.

Bucuroşi că în Săptămâna Mare pot să aducă un zâmbet pe chipul acestor oameni cărora soarta le-a hărăzit o viaţă mai grea, o delegaţie a jandarmilor doljeni cu preotul unităţii le-au împărţit produse specifice Sărbătorilor Pascale, încercând să le transmită câte ceva din spiritul acestor sărbători.

Această acţiune s-a desfăşurat la nivelul I.J.J. Dolj, benevol, fiecare jandarm contribuind cu diverse sume de bani, fiind alături de semenii lor atât de-a lungul anului, cât şi cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase sărbători ale lumii creştine – Paştele.

 

 

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul