Jandarmii craioveni, voluntari la Lacul Tanchiştilor în campania “Let’s do it, Romania!”

jandarmi copii Jandarmii craioveni, voluntari la Lacul Tanchiştilor în campania Lets do it, Romania! poze

Jandarmii doljeni participă la campania „Let’s Do It, Romania!”.
Sâmbătă, 12 mai a.c., 30 de voluntari jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, vor participa la acţiunile de ecologizare care se vor desfăşura în cadrul campaniei organizate la nivel naţional, „Let’s Do It, Romania!”.
Jandarmii doljeni se vor alătura voluntarilor acestui proiect care îşi propune să cureţe, într-o singură zi, gunoaiele din arealele naturale de pe întreg teritoriul ţării şi vor participa la curăţirea arealelor naturale din jurul municipiului Craiova, respectiv în zona Lacul Tanchiştilor.
Crezând în succesul ideii de voluntariat şi în puterea exemplului, prin participarea la această campanie, jandarmii doljeni doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi implicit la refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.
Cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj nu sunt la prima acţiune de acest gen, jandarmii doljeni participând activ ca voluntari în cadrul aceleiaşi campanii desfăşurate în anii 2010 şi 2011.