Jandarmii asigură ordinea la Mănăstirea Maglavit, de Izvorul Tămăduirii

jandarmi Jandarmii asigură ordinea la Mănăstirea Maglavit, de Izvorul Tămăduirii poze

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la manifestarea religioasă organizată vineri, 20 aprilie a.c., cu ocazia sărbătorii „Izvorul Tămăduirii”, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestei activităţi organizatela Mânăstireadin localitatea Maglavit.

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Jandarmii doljeni recomandă participanţilor la această manifestare să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, să se manifeste calm, să dea dovadă de înţelegere, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să aştepte cu răbdare împărţirea apei sfinţite fără a crea dezordine şi panică.

De asemenea, recomandăm cetăţenilor să solicite ajutorul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.