Jandarmi doljeni au prins un hoţ de fier vechi în Băileşti

jandarmi picnik Jandarmi doljeni au prins un hoţ de fier vechi în Băileşti  poze

Marţi, 22 mai a.c., în jurul orei 15.00, jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Băileşti din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni specifice, s-au sesizat cu privire la faptul că, pe o strada din localitate, un cetăţean ce avea asupra sa un bagaj voluminos manifesta un comportament suspect.

Jandarmii au procedat la oprirea, legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, constatând că se numeşte M.F., de 22 ani, din Băileşti, iar în urma primelor verificări efectuate a reieşit faptul că acesta, în timp ce se deplasa către domiciliu, a observat în anexa unei societăţi comerciale o carcasă din fontă de cutie de viteze a unui autocamion marca „Saviem” pe care a sustras-o cu intenţia de a o valorifica într-un centru de colectare a fierului vechi.

Pe numele acestuia au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Carcasa sustrasă, cu o greutate de 29 de kg şi valoare de aproximativ 290 lei, a fost restituită reprezentanţilor societăţii păgubite.